Dagens + & -

+ Red Juni till ridbanan o hoppade lite hinder! Underbart<3 Hon var så himla fin.
 
+ Det har varit så himla fint väder sol HELA dagen, inte sett ett enda moln!!
 
- Juni hostar o är snorig, fortfarande, om hon e det på tisdag ska vi ringa veterinären...
 
- Imorse hade jag sjuukt ont i huvudet, men med två Alvedon gick det över ganska fort iaf tills jag skulle rida
 
 
 
 
 

Dagens Planer!!

Hade en grym Påskafton igår, var lite trött bara.. Skulle kunna gå o lägga mig kl 6 typ
Idag ska jag inte göra så mkt, Rida Babe iaf, ska rida bort till ridbanan o se om det går att hoppa lite annars tror jag det är hoppträning imorn elr på tisdag Längtar tills Babe o jag får hoppa Högt.!
 
Emilia kanske ska rida Juni idag annars rider jag henne också, Hon skulle behöva hoppa lite, det var väldigt länge sen och hon e så himla rolig att hoppa! Garanterat bästa Ponnyn! Hon har ju vunnit KM en gång o kommit två i KM säkert 3-4gr så hon är ju inte direkt dålig.. 
 
Nee, nu ska jag ut i solen o ta av hästarna täcket för första gången sen oktober typ, gissa om dom kommer bli glada, o så kommer om säkert rulla sig i leran. Ska fota dom lite o bilderna kommer läggas upp senare, i slutet av dagen kommer jag också göra ett + & - inlägg!!
 
 

Resultat!

Tjihoo!!
Vart felfri i 70cm, blev en bra runda tycker jag, kan ju bättra lite med min ridning o så, men det får jag gör a nästa gång Lägger upp film i eftermiddag så håll kolll!
 
 
I 80cm gick första hindret bra o på andra vet jag inte vad som hände riktigt, men i landningen kom vi i otakt elr nått så jag ramlade av, o Babe galopperade iväg o bockade o visade upp sig för publiken Lägger upp video på det med
 
Det gick bra, fast nu har jag lite ont i högra sidan men det blir säkert bättre imorn.
 
 
Miss Summer!
 

Tävlings-dags

Äntligen Tävling!!
Egentligen skulle Emilia med men hon e magsjuk så hon kan inte tävla idag..Efter tävlingen är det Virus möte tror jag?!, Fast jag vet inte om det går, det beror på hur Babe är i transporten osv..
Men nu ska jag dra ut i stallet o rykta rykta rykta!! Hon kommer bli finaste hästen på banan!

Lööööve

Tävling imorn

Bloggade inte igår, hade inte lust bah.. Idag har jag inte gjort så mkt varit o badat o sen inge mer typ, mamma red Babe så jag kunde vila upp mig inför morgondagen för imorn e det hopptävling i Vingåker 70-80cm, (råkade skriva i ett inlägg att det va 80-90cm Sorry)
Har Suttit heela kvällen o lyssnat på Hur dom än-Nicholai Hollesen o sen Hur dom än-Henrik Barry, Suuuperbra
 
Har färgat håret också! vet inte riktigt hur det blev än, håret e fortfarande blött men tror inte det kommer synas så mkt för jag färgade ljusbrunt o jag har ju ganska mörkt så aa..?!
 
I helgen har jag inget inplanerat tror jag, skulle behöva åka o longera Babe iaf. osv rida varje dag heela helgen, Pappa kom hem med mina Lila stigbyglar o sporrar, dom vart riktigt snygga, o dom glittrar i solen!!
 
Räknade ut vad jag skulle köpa från JH-Collection o kom upp i 4633...
 
http://www.youtube.com/watch?v=2ands0XvSnU LÄNGTAAAAAAAAAR!!!!
 
 
 

Hööks

Hittade riktigt snygga saker från Hööks som jag ska köpa,
Riktigt snygg väst, finns i Marin-blå också men jag tycker det e härligare med lite färg! 399:-
 
WOW! Just sayin. Snyggt Aachenträns för bara 479:-
 
Coolt schabrak från JH Collection för 369:- det ända som e tummen ner är att undersidan är vit
O dom här snygga transport-skydden 679:-
 
Ridtäcke JH Collection 499:-
 
 

Tisdag!

Hoppträningen, idag gick Kanon!! Babe var himla duktig o hon skötte sig braa!! Tummen upp för det!
Vi tränade studs o Cavaletti på volt, riktigt kul vare iaf, ett inspirerande ridpass!
 
Resten av dagen har jag inte gjort så mkt, varit i stallet kollat på tv o sen läst Cindys Olycka, av Joanna Campbell, älskar hennes böcker speciellt Fullblods-serien! Rekommenderar verkligen!
Kollat lite i Hööks-katalogen o bestämt lite grejor jag ska köpa/beställa till Babe o mig
 
Inget speciellt inplanerat imorn Ska nog antingen Longera elr Skritta Babe, hon vart ganska svettig idag. Sen ska jag rida Juni o följa med Emilia till ridskolan, o på fredag gäller det då äre debut i 90cm med Babe i Vingåker!!

Natti

Ska gå o lägga mig nu, e ganska trött o så ska jag ju upp o träna imorn, det e iaf skönt att vi tar ut hästarna halv åtta istället för sju.
Vet inte om jag kommer blogga imorn beror på vad det e för väder, om det e skönt ute tänkte jag ta en liten bloggpaus ba över dagen
 
God natt!
 
 

Måndag

Haft en riktigt bra måndag hittills, red ut på Babe med Juni o Wilma det blev en ganska lång tur Längre än planerat iaf.. Vi körde en Galopptävling, gissa vem som vann?.. Joru det var Babe o jag Stolt! haha
 
Ewa messade o sa att jag kunde hoppträna 11 imorn, självklart kunde jag det! skulle kunna hoppträna typ 24/7..
Ska snart ut o fixa lite i stallet, så vi ses väl senare
 

God Morgon!!

God morgon!
Vaknade 6.00 idag.. vaknar alltid jätte-tidigt när jag e ledig 
 
Ska snart ut till stallet o pyssla om hästarna lite, Emilia o jag red ut igår det gick superbra om man jämför det med första gången jag red själv på Juni då skenade hon halva vägen tillbaka hem.. så hon har ju blivit duktigare.
Efter vi hade ridit så stack vi ut i skogen o byggde lite teräng-hinder inte några höga högst 30cm men lagom åt Emilia
 
 

Bra Sagt!

Jag tycker såhär: om du vill göra något nytt, t.ex starta MSV-klasser på din ponny, skriv en lista med MINST tio anledningar till att göra det. Varför vill du uppnå det målet? Ge dig inte förrän pappret är fyllt med tio meningar. Sedan skriver du MAX två meningar med två saker som gör dig rädd för att nå ditt mål – för visst är det så, om du inte vågar starta MSV fast du vet att du kan, då är du rädd för att nå ditt eget mål. Hur knäppt är inte det egentligen? Det är det du kommer se när du skriver om dina två rädslor. När de väl står på pappret är det lättare att analysera kring dem och du kommer förmodligen tycka att det är barnsligt att gå runt och oroa sig för det. Just DO IT.
 
http://linnolsson.se/

Rubrik

Har inget spännande att skriva om så jag tänkte att ni/du får bestämma ämne/rubrik det e bara kommentera
 
 

My Horses

Sitter o letar lite tävlingar till mig o Babe så här ser det ut just nu.
 
1maj Vingåker: Lokal 90cm A
Regional 1m A
 
3maj Kumla: Lokal 1m A+A:0
 
9maj Vingåker: Virus Grand Prix (vet inte höjd än)
 
18maj Pålsboda: Regional 1m A+A:0
 
26maj Vingåker: Lokal 90cm A
Regional 1m A
 
Sen har jag inga mer tävlingar inbokade men letandet fortsätter ska först prova 90-1m o sen se om jag kan gå vidare till 110-120cm inget är ju omöjligt..
 
 
Jag o Juni i Karlslund, gick väl sådär hon vägrade på sista o jag åkte av, hehe men men hon e riktigt duktig den hästen asså Där hoppar vi LD 80cm men hon skulle lätt klara en LC 90cm om hon började träna igen.
Juni o jag har många fina minnen tsm<3 Love you <3
 
Det är med denna häst jag ska vinna tävling efter tävling o bara satsa allt!! Tror hon elr VI kan gå låångt, det är bara träning träning träning som gäller!  O det finns inge bättre än att känna att man har lyckats TILLSAMMANS!
 
O med Dessan får framtiden avgöra vad som kommer hända för jag har ingen aning, Emilia kanske får henne om hon inte kommer började rida Juni o tävla henne, tror faktist Juni o Emilia kan lyckas på banorna
 
 

Ridit!

Har nyss varit i stallet tog en liten tur på Babe, riktigt härligt väder asså, Provade förbygeln på Babe men e inte helt säker på om den sitter rätt, ska fråga Ewa på nästa träning  Nu ska jag nog gå ut o smörja babes träns o sen när Emilia kommer tänkte jag att hon kunde få rida lite på henne, det vill hon säkert
 
 
 
 

Lördag!

Äntligen Påsklooov!!!
Idag har jag inget speciellt inplanerat, men jag ska iaf rida ut på Babe o prova förbygeln o Appaloosa-sadeln, får vi se om vi äntligen har hittat rätt sadel elr om vi ska få fortsätta leta... Har nog provat över 10 sadlar nu, men men  jag vet att vi kommer hitta rätt sadel någon gång.
 
Måste rensa ut lite kläder idag det går knappt att stänga lådorna på byrån.. Måste slänga/ge bort så mkt som möjligt..
aja skriver lite mer sen

Beslutsångest

Har beslutsångest vet inte vilken färg jag ska välja?.. Kommentera gärna vilken ni/du tycker e snyggast!
 
 
 

Påsklooov!!

Stigbyglar

 
Har varit hemma idag med hela veckan nu, usch... Men vi åkte o lämnade tbx sadlarna vi lånade från Till Häst, o så fick vi hem två andra vi ska prova en Appaloosa o en Kieffer, Sen hoppade vi in på Hööks o köpte en Förbygel till BabeJättesnygg
Ska lacka om mina röda stigbyglar till nån lila färg tror jag vet vilken jag ska ha men inte helt säker.. men här kommer lite bilder på dom.
 
 
 

My Own One Way Or Another

Helluu!

Hej Hej!! Känner att jag bloggar ganska mkt om onödiga saker, men så kan det bli när man e hemma o e sjuk.. Har iaf dragit på mig ridstövlarna o åkt o tränat lite med Babe i Glashyttan!
Gick bra tog det ganska lugnt i alla gångarter o tränade lite galopp-bommar o sen avsluta med två små kryss bara.
Men det kändes skönt att rida inomhus nu när det e snöstorm ute.. inge kul asså vill ha våår.
 
Såg att man kunde köpa torrschampo till hästar på Börjes, det e nått jag kommer beställa så fort som möjligt, perfekt när det e för kallt för att duscha den inför tävlingar o så!
 

Never Lose Hope!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6rwQSgtW_tc
 

OJ!

Var nyss ute o rida o jag säger bara OJ!!?
Juni har förändrats helt, när jag hade ridit en halv kilometer började hon helt plötsligt bocka, stegra o försöka vända hem... Hon var spänd nästan hela tiden, det kan bero på blåsten och det kan ber på nått annat..
När vi kom hem vägde jag henne hon har gått upp ungefär 80kg sen Wilma blev fodervärd på henne o det e typ en månad sen, 80kg på EN MÅNAD!! galet!
 
Tänkte höra med Emilia om hon ville börja rida Juni för om hon går upp så här mkt varje månad kommer det inte sluta bra..
Emilia har sagt att hon vill ta med henne på onsdagar när hon rider på ridskolan, vi får se vad framtiden bjuder på
 
 

Fortfarande sjuk....

Som rubriken säger e jag fortfarande sjuk.. inge kul, men ska iaf rida Juni o Babe idag dom ska skrittas båda två.
Hoppträningen igår gick jättebra, vi hoppade bana med Kombination o trippelbarr, hon var jätteduktig e himla stolt över henne, det känns som hon har blivit 100gr bättre sen hon kom.
Ska gå in på TDB o anmäla henne till lite tävlingar ska börja med LD o LC  se vad det leder till.
 
http://www.videofy.me/moaaakarlsson/1056575
 
 

all songs

http://www.youtube.com/watch?v=OlOki7ladzo

GOOOD!!

http://www.youtube.com/watch?v=1AeRvsBHr1U
 
http://www.youtube.com/watch?v=QSG7lLUCxVA

The Adventurous Adventures of One Direction

Bästa!!
 
1. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=1o3fcUH-yPQ
2. http://www.youtube.com/watch?v=4Vod7Emk4Lc
 

En bra start

E hemma idag också, longerade Babe imorse o sen halv tre ska jag på hoppträning i sickelsta taggad till 1000!!
Babe skötte sig superbra först ville hon inte riktigt gå i form men när jag satte på gummisnodden gick hon jättebra, när jag var klar provade jag att göra så hon bugade (har hört att hon kan) o hon var ju superduktig kan lägga upp film nån dag, hon la sig nästan ner, en bra start på tisdagen tycker jag...
 
 
 

Slapp dag!

Haft en slapp dag tycker jag, mest varit med hästarna, först följde jag med mamma till ridskolan, provade en av Prestige Allround-Dressyr sadlarna från Till Häst men den låg inte alls bra..? Så den blire inte då e det bara hoppas att Allround-Hopp- sadeln som jag ska prova på hoppträningen imorn ligger bättre..
 
Ska bli så himla kul att träna, skulle kunde hoppträna 24/7 typ, haha!
Men iaf, sen när vi kom hem åt jag lite o sen stack jag ut o ryktade o knopppade Babes man, hon blev så himla fin efter det longerade jag Juni, mamma ringde förresten Karin (veterinären) idag o hon sa att om Juni var lika snuvig om typ 2 veckor så skulle vi ringa tbx så kanske hon skulle komma ut o kolla.
 
Vet inte om jag ska till skolan imorn, får se hur jag mår, har haft ont i hela kroppen elr imorse hade jag ont i benen o sen har det vendrat uppåt o nu "bränner" det typ i ena axeln, usch det e verkligen inge kul att vara sjuk, fast jag hörde att det hade kommit en gubbe till skolan idag o pratat om gud typ o så hade dom fått en bibel haha tur att jag var sjuk iaf..
 
 

Snuttan<3!!!

Sjuk

Vaknade med huvudvärk o ont i halsen, så e hemma idag... Mamma ska träna Babe i vingåker så jag kan bara vila, NOT!
Måste borsta Babe, hon e väääldigt skitig o så ska Lovisa komma hennes förra fodervärd. O sen kanske jag ska ta o gå en promenad med Juni, mamma ska ringa veterinären idag för hon hostade väldigt mycke imorse o så har hon varit snorig i över en vecka..?
 
Satt i Babes box typ heela kvällen igår, läste lite ur Ashlieghs Dagbok o bara pratade med henne, hon e en riktig liten mys-häst<3!! hehe Ska kanske beställa lite ridkläder nu.
 
Bloggar mer senare!

Drömstallet!!

Prestige in my heart!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ira1ZzxESl4
 
Ska snart ut i stallet o ta in hästarna, mamma kommer hem MED FYRA PRESTIGE sadlar så ska vi prova dom på Babe o se om det e nått
 
Tog en låång tur på Babe idag mkt galopp vart det, vi såg typ 10 vildsvin o en älg, babe tyckte älgen var hel skum, haha!!
Ska väl sticka ut nu sees!
 

I am DEAD!!

LWWY ACOUSTIC!!!!
http://niallwankingg.tumblr.com/post/45442548467

Lång dag!!

Heej!!
Har inte bloggat nått i helgen, har helt enkelt inte haft tid..Men nu ska jag ladda min mobil o sen sticka ut o jogga lite.. det var säkert 1000 år sen jag joggade... Men aja
 
Igår var det fullspäckat schema!! Först ta ut hästarna o mocka å så, sen lasta Babe o åka till ridskolan för Emilia skulle rida igen en gång, så då fick jag ställa in Babe i stallet o borsta lite å så.
Sen åkte vi o prova sadlar, det tog typ 4timmar kanske, men vi hittade en jättefin Prestige, den kostade 13 000, vet inte än om vi ska ha den, men jag hoppas det den var så himla skön, och den såg ut att ligga bra på Babe oxå,
 
Men iaf vi kom hem kanske fyra halv fem elr nått sånt, så då stack jag o Emilia ut i stallet o fixa lite o tog in hästarna, sen red Emilia Juni o jag fick gå med, vi kanske var ute i 40min elr nått men jaa sen var det bara hem borsta hästarna o var klar vid sju halv åtta, då hade jag jätteont i huvudet oxå.....
Har fortfarade lite ont men ska ändå ut o jogga en sväng.
 

Fredags mys!!

Haft en chill fredag, blir helt lycklig av det fina vädret kallt men soligt. Tog en riktigt härlig tur på Babe, vi båda fick en riktig galopp, o när vi hade galopperat en bit kom det två rådjur ut på vägen, Vad är det där?! tänkte nog Babe o stannade mitt i galoppen. Satt som tur var kvar men aa, så kan det gå ibland.,.
 
Om det e fint väder i helgen MÅSTE jag ut o springa lite, sitter i soffan o äter massa godis, hehe.
Taggar sadelprovning imorn!! hoppas bara vi hittar rätt sadel till ett bra pris oxå.!
 
 

Usch

har tyskaförhör nu o kan inte ens hälften


Dagbok

Hejsan!!
Trodde vintern skulle försvinna men när jag vaknade var det -18 grader, usch!!!
Men men sånt e livet.
Läser Ashlieghs dagbok den e sjukt bra.
Funderar på att börja skriva dagbok igen, gjorde det några år men slutade när jag skaffade blogg.
Men dagböcker är mer personliga så vi får väl se...
Nu blire stallet iaf, o sen skola.
Skönt med fredag iaf, o imorn ska vi till vingåker o prova sadlar till Babe, då får vi se om det blir någon ny sadel med hem.
Fast helst skulle jag vilja ha Sadeln från Hööks som jag la ut igår!

Dressyr

Snabba Frågor!!

Häst/Hund: Häst
Nicholai Hollsen/Henrik Barry: Nicholai
Blogg.se/Improveme: Vet Inte
Hoppning/Dressyr: Hoppning forever!!
Forever young/Never young: Forever young
Skola/Lov: Loov!!!
Tyra/Nellie: Tror Tyra men det e riktigt svårt..
Storhäst/Ponny: Ingen aning
Ute/Inne: Ute (om det inte e jättekallt)
Sms/Ringa: Sms
Tv:Dator: Dator
 

Godingar

Har hittat riktiga godingar från Hööks,
 
Riktigt fint schabrak<3
 
Sjukt snygg sadel, tycker den har riktigt cool design skulle gärna vilja ha den i sommar
 
Älskar det här täcket:)

Dressyr

Ska följa med mamma på Dressyr träning nu, hon ska träna för Cissi i glashyttan.
Lovar att lägga ut bilder lite senare, om ni vill läsa mer om mina hästar o så ska ni kolla min andra "häst blogg" http://blogg.improveme.se/jundes21/ startade den igår så har inte fixat så mkt, men det kommer LOVAR!! ses senare, puss o hej!

Heelt vanlig engelska-lektion

Engelska

ö

Intervju med emo?

Vanlig dag i skolan

Intervju del 2

Mobil snack

Va gör du??

So

2012

Dessan

Nån ide?

Haft en chill dag, först skola sen följde jag med Emilia till ridskolan i vingåker, har inte hunnit mocka Juni o Babes boxar så måste ut o göra det.
 
Imorn kanske jag ska sluta tidigare o följa med mamma på dressyr-träning, skulle vara kul o se hur det går.
Anmälde mig till en clearound i vingåker på långfredagen, det e maskerad så tipsa gärna om vad jag kan vara, har verkligen inga ideer... Emilia ska också tävla med en ridskolehäst Tompa heter han, hur underbar som helst<3<3
 
tänkte svara på lite frågor i nästa inlägg så fråga vad du vill!
 
 

Wilma = Kissie?!

Jaa... Igår spelade vi in en intervjuv i skolan när Wilma var Kissie, haha. Den vart jättebra
 
 
 

Todays .....

 

Svar!!

 
Har ju inte svarat på era frågor än, så tänkte svara på några nu.
 
Vad är ditt bästa minne?
Hmm.. jag tycker nog att det bästa minnet är, det är svårt att säga, jag har varit med om så himla mycket, så jag kan nog inte svara på den frågan, men jag tycker om alla minnen mer elr mindre
 
Hur brukar du lägga upp ridningen varje vecka?
Asså det varierar från vecka till vecka men det kan se ut ungeär såhär:
 
Mån: Hoppning
Tis: Lösgörande
Ons: Stå
Tors: Dressyr
Fre: Uteritt alla gångarter
Lör: Skrittur ( om det inte är nån tävling )
Sön: Träna i nått ridhur (om det inte är tävling)
 
Vad är det läskigaste du har varit med om?
Jag har ingen aning faktist, men det är ju alltid läskigt när hästarna rymmer elr skadar sig, som på ridlägret jag o juni var på när jag var 10år, då sparkade juni sönder väggen i hennes box o bakom träet så var det glas så hon blev ganska blodig, då vart jag rädd kommer jag ihåg.....

Wow

Hoppträningen igår gick superbra, Babe skötte sig utmärkt och hoppade hur bra som helst.
Efter träningen fick vi kolla på deras gård o jag säger bara WOW!! Den var sjukt fin, med stora stallet och ridhus, ridbana och en enorm häst trailer.
 
Juni har varit lite snorig dom senaste dagarna, och ska kolla om hon är det idag oxå, om hon är det ska vi ringa veterinären o kolla vad det kan vara med henne?.. Det är bara hoppas att det inte är någe allvarligt.
 
Idag ska jag nog ta o rida ut på Babe, lite lösgörande arbete osv.. ska snart gå ut o ta ut hästarna<3

Måndag, Igen..

Det blev ingen hopptävling igår det var -15 när vi skulle åka...usch, det blir bara kallare o kallare.
Så Emilia o jag tog en liten tur på Juni o Babe, det var ju ganska fint väder, solen sken o så, fast på gärdena så blåste det massor... Längtar tills våren kommer på riktigt!!
 
Idag blir det hoppträning med Babe i Sickelsta, ska sluta på Lunch-rasten.

Lite bilder från igår!<3

Mupp bilden

Snart framme

Snart framme, taggad!! lyssnar på One Way Or Another.
Kan det bli bättre?
Det kan det faktist, kom just på att Anton Ewald e i stockholm!!
Galet.

Stockholm

är på väg till stockholm nu!!
ska sitta i en buss i 2 timmar så om någon e social kik: MoaLoveAnton o dom som har mitt nr kan ju smsa:-)

skriver lite sen<3

Månadens...

Februari!!
 
Månadens låt: One Way Or Another!!
 
Månadens häst: Babe<3
 
Månadens hisst: Clearounden med Babe i vingåker
 
Månadens diss: All snö o is....
 
Månadens blogg: http://tyras.se/ 
 
Sämsta dag: När Julle åkte hem.

One Direction Infektion

Bilder



om inte robin var med skulle den va amazing



samma här


loove


Buss

På väg hem från skolan nu, ska äta nått o sen dra ut till stallet.
Har massor att göra så kommer nog vara där heela kvällen typ;-)
Luktar jättegott i bussen för dom bakade gifflar på hemkunskapen tror jag!?

Grym dag!!

Torsdag idag, betyder skola för mig och en dag närmare fredag<3!
Ska inte göra nått speciellt idag, skola sen kommer jag hem typ 16.00 kanske.... Vi går väldigt sena dagar fast hellre det än läxor.
Sen kommer jag rida Babe oxå, ska nog ta en lååång galopp! det var länge sedan, riktigt länge sen asså.
Hon behöver öva på tempoväxlingar i galoppen osv.
Känner på mig att den här dagen kommer bli grym!!
 
Ps: Ring Anton:099 202 04 !!!!

Alla Röstar!!!





Onsdaag!!

Hoppträning idag, Juni tappade en sko igår men vi ska iaf försöka se om hon kan vara med Babe ska stå idag, hon var superduktig igår, vi hoppade lite hinder på ridbanan en bit härifrån, det var en stooor vattenpöl precis framför hindret men Babe tyckte bara var skoj och galopperade igenom den<3 Kanske blir hon en teränghäst senare, vem vet?.
 
Startar som nr 6 på Söndagens hopptävling i askersund, ska bli riktigt spännande att se hur juni går nu när det inte är jag som rider henne:)
 
måste gå nu men lovar att blogga senare, Seeees
 
 

Moa + Anton = <3



Skoola

Ska gå till bussen om några minuter typ....  vi har Tema hela dan osv, ska rida ut idag och träna i alla gångarter,

Frågestund!

Kommer ha en liten frågestund här på bloggen, det är bara att kommentera eller mejla frågor om vad som helst, sen väljer jag ut den bästa frågan och länkar till hennes/hans blogg
 

One way or another!

Haft en chill dag i skolan, gjorde inte så mkt..
Sen kom jag hem ungefär 15.40 borstade och ryckte manen lite på Babe och kl 17.30 så åkte mamma o jag på ryttarmöte i vingåker, beställde en riktigt snygg jacka och ett täcke till tävlingarna.
 
På söndag äre tävling i askersund med Juni, ska nog inte hoppa så mkt "stora" tävlingar på juni kommer satsa mer på Babe i år men får se hur jag gör i framtiden, hehe
 
Ska fixa licens till Babe imorn mamma ska kopiera passet osv, sen ska jag anmäla oss till lite tävligar, börjar nog med LD-LC  o så får vi jobba oss vidare
 
Är noga nu hur hon rids och tränas så hon bygger upp muskler och kondition på rätt sätt, så gör ett schema varje vecka o så typ.
 
V.10
 
Mån: Skrittur
Tis: Uteritt tempoväxlingar
Ons: Stå
Tors: Dressyr
Fre: Lösgörande arbete
Lör:
Sön:
Vet inte riktigt hur det blir i helgen, efterssom jag åker till stockholm på lördag och det blir tävling med juni på söndag såå jaa vi får väl se
 

Anton Ewald in my heart<3!

Girl I can feel a tremor
through my body
Inside my heart is speeding
beating faster
I’m running out of time
I see you’re leaving
Ahou what a feeling
Ahou what a feeling.

I stumble fall and
nearly start a fire
I act a fool I merely
barely make it
I take your hand and now
my body’s shaking
Ahou what a feeling
Ahou

Baby don’t go
Oh.o.o.o.o.oh
You’ve got me
Begging, begging
Got me begging for more
I won’t let go
Oh.o.o.o.o.oh
You’ve got me
Begging, begging
Got me begging for more.

Nu och Då

2009

What a feeling!

Haft en riktigt bra dag, varit i stallet och pysslat HEEELA dagen.
Red Juni i skogen och tränade lite tempoväxlingar osv, sen åkte vi o longerade Babe i glashytan, gick super!! hon behöver träna upp ryggmusklerna lite, så vi ska longera henne typ 1-2gr i veckan.
 
Hoppträningen igår gick jättebra, lärde mig massor, jag menar verkligen MASSOR!! kommer nog fortsätta träna för henne.
 
Sitter o lyssnar på Anton Ewald Begging, förbereder inför skolan imorn... önskar att helgen kunde vara längre, allt går så fort när man har kul!<3
 

L-J-A-S-S-D-<3<3

Då & Nu

 

Hoppträning

Ska på hoppträning med Babe idag för Ewa Hellström! Hon har tävlat i Falsterbo och utomlans osv.. det kommer nog bli super
 
Sen kommer det nog bara bli en chill lördag, bah vara i stallet o pyssla om hästarna lite,funderar på att baka lite godis till dom<3<3
Det kommer dom säker gilla..
 
Kollade klart på Teen Wolf igår, och måste vänta till 3 Juni när säsong 3 kommer...... Can´t wait.
Nu måste jag iaf gå ut o mocka och fixa i stallet!<3<3
 
Lite bilder från i sommras, miss summer<3!! Dessan var så liten då.
 

PREZI

http://prezi.com/5858z_poepjj/untitled-prezi/?kw=view-5858z_poepjj&rc=ref-33060501

.....

Fredag idag, ska åka och bada o åka skridskor med skolan, usch.
Har kollat på Teen Wolf typ hela veckan och är på 10 avsnittet i säsong 2<3<3 längtar till säsong 3 kommer ut, det ståratt den kommer ut 3 Juni, men hoppas att den kommer tidigare....
 
Imorn är det hoppträning i sickelsta för Ewa Hellström, får se hur det går, annars kanske jag ska till stockholm
 
 

moaaakarlsson.blogg.se

Tjoo! välkommen till min blogg, jag heter Moa och jag är en 13 årig tjej som älskar Hästar, vara med vänner och One Direction!

RSS 2.0