Hopptävling imorn

Hej Hej!!
Imorn är det KM i askersund ska hoppa 50 och 70cm, Hoppas det går bra...
Förra året vann jag unghästklassen, får se om jag blir placerad i år också. I onsdags på hoppträningen stog vi i jockey läder så har haft träningsvärk i benen sen dess.
Idag har jag börjat Julpynta lite och slagit in julklappar, längtar till Julafton.. Vi ska fira Wilmas födelsedag imorn och vi har köpt Världens bästa present till henne.
 

Hoppträning

Hej hej!!
Idag har jag varit hemma från skolan för jag har fortfarande huvudvärk, men jag mår bättre nu och kommer till skolan imorgon:)
Ikväll är det hoppträning i vingåker, första hoppträningen på jättelänge. Det kommer bli superkul. Här kommer en bild på Juni från 2010

Stallet!!

Ska nog dra till stallet nu och fixa lite och se hur hästarna har det. Har haft huvudvärk hela dagen så har varit hemma från skolan, Saknar världens bästa Wilma och Nancy<3

Tjoo! Välkommen till min nya blogg

Heey! Nu har jag tänkt starta en blogg som kommer handla om mitt liv som tonårstjej och ryttare, Jag ska försöka skriva och lägga upp bilder så ofta som möjligt. 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

moaaakarlsson.blogg.se

Tjoo! välkommen till min blogg, jag heter Moa och jag är en 13 årig tjej som älskar Hästar, vara med vänner och One Direction!

RSS 2.0